G-Dragon Yeni Markası PEACEMINUSONE’un Sneaker Model Ayakkabıları için Nike’la Anlaştı

G-Dragon Yeni Markası PEACEMINUSONE'un Sneaker Model Ayakkabıları için Nike'la Anlaştı

G-Dragon yeni markası PEACEMINUSONE ait yeni çıkacak olan Sneaker model ayakkabıları için Nike‘la olan işbirliğini resmi olarak duyurdu.

Kral çoktan Sneaker model ayakkabıları için randevu vermiş ve oldukça meşgul!

BIGBANG‘ten G-Dragon (Kwon Ji Yong), dünyanın en büyük markalarından bazıları ile yepyeni sıcak işbirlikleri için bir araya geldi! Yeni markası PEACEMINUSONE için global bir marka olan Nike ile işbirliği yapacağını açıkladı.

Bir Sneaker model ayakkabı üzerinden yapılan yeni tasarım, bir yaprağı koparılmış Papatya çiçeğini ve Nike logosunu içeriyor.

Bir basket topu ile birlikte “YAKINDA” başlıklı paylaşımı, yeni bir spor giyim ürünü ile ilgili olup olmayacağı konusunda hayranları arasında merak uyandırdı. Yeni papatya logosunu içeren Airforce spor ayakkabılarının fotoğrafları geçen ay basına sızdırılarak proje hakkında fikir vermişti.

Görünüşe göre G-Dragon yeni gönderileri ile bu yeni anlaşmanın ilk ürünü için yaklaşmakta olan piyasaya çıkışı onaylıyor!

G-Dragon daha önce yeni Papatya tasarımını içeren “Çiçek gençliğin yaşamı (Flower is the youth of life)” başlığıyla birden fazla fotoğraf çekip paylaşmıştı.


Ayrıca birçok mağazayı ve tasarım ofislerini ziyaret ederken görüntülenmişti. Belki de hepsi Nike‘la yapılan büyük işbirliği duyurusu için hazırlıktı!

Moda Kralı G-Dragon‘un yeni markasından yeni modelleri ve tasarımları görebilmek adına bizi takip etmeye devam edin! ;)

Kaynak: Koreaboo

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık