Doom At Your Service Dizisi Konusu, Oyuncuları

doom at your service

Doom At Your Service 16 bölümden oluşan ve ilk bölümü 10 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan ve Kwon Young Il tarafından yönetilen bir K-dramadır.

Tak Dong Kyung bir web tabanlı bir roman şirketi editörüdür. Myeol Mang birden bire karşısına çıkıverir. Tak Dong Kyung, Myeol Mang ile 100 günlük bir sözleşme yapar ve hayatını ve aşkını riske atar. Myeol Mang, Tanrı ve insanlar arasında orta sınıf bir yöneticidir.

Tak Dong Kyung doğduğundan beri kendini hayata karşı şanssız hissetmektedir. Birkaç yıl önce, ailesi ani bir kazada ölmüştür. Kendisini roman editörlüğü işine adamıştır. Ancak aniden kendisine beyin tümörü teşhisi konulur ve şanssızlıkları yeniden başlar. Karanlık bir gecede çatıya çıkar ve cennete seslenerek ıstırabına bir son verilmesini diler.

Ancak bu sefer çağrısına kulak verilmiştir. Sözleri, insanlar ve cennet arasında bir aracı olan Myeol Mang adlı gizemli bir göksel varlığa ulaşır. Myeol Mang, Tak Dong Kyung’a gelir ve nihai bedeli ödemeye hazırsa, dileklerini gerçekleştirebileceğini söyler. O da kabul eder ve onunla önemli bir sözleşme yapar: 100 gün boyunca hayalini kurduğu hayatı yaşamasına izin verilir – bundan sonra Azrail ruhunu alacaktır.

Ancak, Myeol Mang Tak Dong Kyung’u tanıdıkça yavaş yavaş ona karşı duygular beslemeye başlar… İnsan ve ölümsüz alemler arasındaki ilişkiler karmaşık hale gelir.

Doom At Your Service tvN’de Pazartesi ve Salı günleri yayınlanmaktadır. Ana erkek karakter Myeol Mang’ın adı Korece’de doom/kıyamet anlamına gelmektedir.

Doom At Your Service başrol kadın oyuncusu Park Bo Young ve başrol erkek oyuncsu Seo In Guk’tur.

Doom At Your Service Türkçe altyazılı fragmanını izlemek isterseniz:

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık