BTS V “Itaewon Class” için Seslendirdiği Solo Parçasıyla 77 Ülkede “1” Numaraya Çıktı

bts v itaewon class

BTS V “Itaewon Class” için seslendirdiği solo parçasıyla 77 ülkede listelere yüksekten giriş yaparak bir numaraya yükseldi. Ne büyük bir başarı! Tebrikler V!

BTS’nin “Map of the Soul” turu için ilk 4 konser durağı koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi. Ancak grubun hayranları BTS’in yakışıklı üyesi V’den yeni bir solo şarkı duydukları mutlu olabilirler.

BTS V, bir K-Drama olan “Itaewon Class” dizi müziği “Sweet Night” adlı şarkıyla yeni bir çıkış yaptı. V’nin yumuşak, yatıştırıcı vokalleri ve duygusal sesi, bu güzel parçayla hayranları mest etti.

V’nin de yapımına yardımcı olduğu şarkı, dünyanın müzik listelerinde büyük bir sıçrama yaptı. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere ve Avustralya’daki iTunes listelerinde 1 numaraya ulaştı.

Bu nedenle, şarkı şimdi Koreli bir sanatçı tarafından dünya çapında iTunes En İyi Şarkılar tablosunda en hızlı 1 numaraya ulaşan 2. şarkı oldu. Şu ana kadar sadece Psy‘nin “Gangnam Style” adlı parçası 86 ülkede 1 numaraya yükselmişti.

Son olarak, aynı şekilde şarkı Birleşik Krallık’ta iTunes listesinde 1 numaraya çıkan ikinci Kore şarkısıdır (yine “Gangnam Style” dan sonra). Aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nde iTunes listelerinde bir numaraya çıkan bir K-Drama dizi müziği olan ilk şarkı olarak da tarihe geçti.

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık