BTS Jin’in Işıl Işıl Odası

Jin-Oda-1

BTS‘in BE albüm promosyonları kapsamında bugün sevgili Jin‘in odasına davetliyiz. Ama önce derin bir nefes alın, çünkü ihtiyacınız olacak:

Prensimiz Jin sanki müstakbel prensesi için özel mi özel bir oda hazırlamış gibi…

Odanın ışıltısıyla önce bir geçici körlük yaşadıktan sonra, gördükleriniz karşısında Hakan Altun‘un “Gelin olmuş gidiyorsun” parçasını mırıldanıyor insan istemsizce!

Aynı parçada “Sakın ağlama diyorsun ama gül yüzüne bakıp bakıp ağlamamak elde değil” dizelerini dinlerken, Jin‘in şu güzel yüzünün tam 7800 km uzakta olduğunu düşünüp de hüzünlenmemek mümkün mü?

Jin odası hakkında: “Merhaba Jin’in odasına hoş geldiniz. Ben derleyici Jin. Bu mücevherlerle dolu odanın anlamı, neyin değerli neyin değersiz olduğunu anlamanın imkansız olmasıdır. Bu odaya ilk adım attığımda, bu devasa değerli mücevheri görünce şaşırmış ve hayrete düşmüştüm, ama aslında en başından beri benmişim. Siz de bu odadaki devasa değerli mücevher tarafından büyülenmediniz mi? Belki de her biriniz eşsiz ve değerli bir mücevher olduğunuzu unutmuş olabilirsiniz? Kendinize değer vermeyi alsa unutmayın ve her zaman parıldayan bir mücevher olduğunuzu hatırlayın. Benim gibi her zaman özgüvenle parıldamayı unutmayın“.

Jin kıyafeti hakkında: “Değerli taşlarla dolu bir odada kendimi tamamen rahat hissettirmek için tüm mükemmel ışıltılarla harika uyum sağlayan ipek pantolon, gecelik ve terlik seçtim“.

Jin bu Louis Vuitton terlikleri (720$) daha önce de bir kaç kez tercih etmişti:

Jin odasındaki nesneler hakkında: “Bu odadaki hangi nesnelerin beni en iyi temsil ettiğini düşünüyorsunuz? Lavanta rengindeki koltuk, kristal avize ve daha fazlası var ama en iyisi benim. Değerli bir taş gibi parıldayarak oturduğum odamda ne kadar mükemmel gözüktüğüme bakın“.

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık