Jimin “Gucci Man” Oldu (2021 stili)

jimin gucci

BTS‘in 2021 yılı yeni yıl tebriklerinin (season’s greeting) önizleme (preview) videosunu dün izlemiş olduk. Her bir BTS üyesi ayrı bir tarz sergilemiş ve beklentilerin üzerine çıkmış. Mesela, Jimin son dönem Gucci‘nin pek bir konuşulan çiçekli fular takan erkek tarzını uygulamış.

Gucci erkek modelleri örnekleri aşağıda görelim:

Bize çok da uzak sayılmayan çiçekli eşarp modasını erkeklerde uygulamak istemiş Gucci. Ancak, “Jimin the Gucci Man” bu trende bomba gibi düşmüş. Jimin zaten çiçekleri ve çiçekli giyinmeyi sever. Yakında çıkacak yeni albümleri BE‘nin konsept oda fotoğraflarında da Jimin çiçeklerle dolu bir odanın içindeydi. Odayı kendi uyarlayan Jimin, odada onu en çok tanımlayan şeyin çiçeklerin renkleri olduğunu belirtmişti.

Jimin‘i “Gucci Man” yapan kıyafetlerin fiyatlarına göz atalım: Jimin‘in Gucci alt üst eşofman takımı toplamda 2500 $ değerinde. Dolar/TL kuru bu aralar pek bir havalı ve değişken. Biz TL karşılığını belirtmesek yeridir. İçine giydiği çiçekli gömleği 790 $ ve pek bir havalı ikon çiçekli fuları ise 30 $ değerinde.

Jiminshi‘yi nasıl buldunuz? Gucci, Jimin‘den daha iyi model mi bulacak?

Önerilen Yazı
BTS Jimin “Chanel Boy” Twitter Mesajı Göz Alıcı!
Önerilen Yazı
BTS’in Retro Tarzda Yeni Yıl Tebriği Çok Eğlenceli Olacak!

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık