BTS MOTS ON:E Konserinden ARMY’nin Dikkatini Çekecek Detaylar

ONE-5

BTS‘in online canlı konseri Map of The Soul ON:E (MOTS ON:E)‘nin bugünkü bölümü muhteşemdi! Performanslar, kostümler, makyaj, saç ve tabi ki BTS üyelerinin kendileri…Asla unutulmayacak görsel bir şov sergilediler. Konser bitecek diye üzüldüğümüz dakikalarda Suga 3 şarkı daha söyleyeceğiz diyerek bizleri çok mutlu etti. Böyle böyle konser 1 saat daha uzadı. Ekranlardan ayrılmak istemedik…

Konserde dikkatimizi çeken bir nokta vardı. ARMY sosyal medyada BTS adına nelerden hoşlanıp sıklıkla belirttiyse, BTS üyeleri bunları gerek hareketlerine gerekse tarzlarına yansıttı. Dikkatimizi çeken bu şekildeki birkaç detay şöyle:

Suga‘nın siyah çerçeveli sarı camlı gözlüklerini ARMY pek bir beğenir ve Suga’ya pek bir yakıştırır. Suga sarı gözlüklerini konserin sonuna doğru taktı ve bizi çok mutlu etti.

Hatta ARMY Yoongi’nin bu gözlüklü halini minik bir kedi yavrusuna da benzetir. Çok şirin :)

Diğer bir dikkat çekici husus Jungkook‘tan geldi. Hem de bir değil iki detay. Öncelikle ARMY, Jungkook’un mutlulukla karışık heyecanlı bir yüz ifadesi olan aşağıdaki ifadeyi son dönemlerde sıklıkla sosyal medyada paylaşıyordu.

Jungkook demek ki hayranlarının düşünceleri merak edip sosyal medyaya bir bakıvermiş. İşte bugün Jungkook aynı mimiği yaptı. V’nin vokali sırasında arkada, çok sevimliydi :)

Jungkook‘la ilgili diğer bir husus saçlarıydı. Jungkook‘un şu ana kadar en çok beğenilen imajlarında birisi uzun ve dalgalı saçlı halidir. Aşağıdaki IDOL performansı Jungkook fancam videosu milyonlarca kez izlenmiştir..

Jungkook aylardır saçlarını uzatıyor bilirsiniz. Konserin başlarında havalı dalgalı saçlar konserin sonlarına doğru aynı yukarıdaki performansı sergiledi. Jungkook, ARMY için uzun dalgalı saçlara geri döndü.

MOTS ON:E İlk Gün Konseri mükemmeldi…

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık