BTS Jungkook NBA yıldızı LeBron James’e ne yaptı?

jungkook man bun

Jungkook yine dünya gündemi oldu. Derseniz ki artık “yeni normal” bu, gün aşırı oluyor zaten, doğru haklısınız. NBA efsanesi LeBron James ile ne alakası var derseniz, gelin durumu etraflıca değerlendirelim:

Hatırlarsanız, Jimmy Fallon BTS Haftasının 3. gün performansı Black Swan‘dı. Hani Jungkook’un siyah transparan bluzu, önden perçemleri ve arkada kuyruk yaptığı saçları ile hipnotize edici göründüğü o performans!

Jimmy Fallon BTS Haftasının 3. gün performansı ile NBA Finallerin L.A. LAKERS- Miami HEAT arasındaki maç aynı saatlere denk geliyordu. O geceki performans öncesinde bir de yeni albümle ilgili söyleşi vardı. O söyleşi sırasında Jungkook başlamış gönülleri avlamaya.

Ardından Black Swan performansındaki baş döndürücü imajını da gören Amerikalılar “Jungkook man bun”, yani “Jungkook erkek topuzu” (tavşan kuyruğu) kelimesini aratmak için adeta saldırmışlar arama motorlarına. Google‘ın en çok arananlar listesinin zirvesini zorlamış Jungkook’un erkek topuzu!

Ardından da Jungkook‘un Twitter hashtagine üşüşmüşler. O gece Jungkook tamı tamına 1,16 milyon tweet etkileşimine konu olmuş. İnanılmaz. Daha önemlisi, LAKERS‘ın kazandığı bir NBA finali maçında tek başına koca LAKERS’ı geride bırakarak dünya genelinde top trending tweet hashtagi olmuş. Küresel dominasyon dediğimiz şey bu olsa gerek. 89 ülkenin toplamına göre dünyada top trending olmak, hem de NBA final maçıyla aynı sırada!

Bunun üzerine Dynamite parçasında geçen ve Jungkook‘un söylediği “Jumped up to the top, LeBron” dizeleri yani

“En yükseğe zıpla, LeBron”

herkesin diline düşmüş.

Bu sene En Değerli Oyuncu (MVP) unvanı için beklediği desteği pek bulamayan LeBron’un zaten biraz canı sıkkındı bu aralar. Seyircilerin aklı başka yerde, Jungkook da falan olmasın. Sonuçta o gece için şunu net olarak söyleyebiliriz:

Jungkook LeBron’un üzerinden smacı bastı!

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık