BTS Üyelerinden ARMY’ye Kartpostal Mektuplar Var! Peki Sizce Bu Kimin Fikriydi?

IMG_0423

Bugün akşam akşam çok güzel bir sürprizle karşılaştık. BTS üyeleri RM, Jimin ve Taehyung (V)‘ın el yazılarıyla ARMY‘ye yazdıkları kartpostal mektuplar bizlere ulaştı!

Önce RM‘le başlayalım:

RM: Benim için en mutlu an, mutlaka çok büyük bir şeyin gerçekleştiği anlar değil; ama sabahları gözlerimi güzel gökyüzüne açtığım, kış günleri kışın kendine has o kokusunu buram buram aldığım, bisikletimi sürdüğüm ve esintinin güzelliğini hissettiğim anlar… Sevgili ARMY, sıradan bir günde sizi mutlu eden şeyler neler?

Sırada Jimin‘in mektubu var:

Jimin: “Beni olduğum gibi seven herkesi özlüyorum. Sevgili ARMY, günlük hayatında seni en çok ne mutlu ediyor; ve yanımızda olduğunda?”

Bu arada Jimin’in 9 Ekim 2020 itibari ile  en güzel el yazısına sahip ve font olarak yazım tarzı en çok indirilen 6 idollük listenin birinci sırasında yer aldığını hatırlatalım. Bu nedenle kendisine “Golden Hand (Altın El)” lakabı verilmiş! Bu özelliği nedeniyle bu kartpostal sonrası Jimin; #TO-JIMIN hashtag’i ile dünya genelinde top trending topic oldu yine bu akşam! Bakın lütfen Jimin’in el yazısının güzelliğine:

Şimde de sıra V‘de:

Taehyung: “Sevgili ARMY, müziğim üzerinde çalışırken tıkanıp kaldığım zamanlar olmuştu. Bu durum başıma ne zaman geldiyse, ARMY’yi görmeye gittim. Sevgili ARMY, ne zaman kendinizi en mutlu hissedersiniz? Size “Ben şu an çok mutluyum” dedirten anlar nelerdi? (Bizim şarkılarımız dışında tabi)”.

Kendilerine bu zarif, düşünceli ve duygu dolu mektupları için çok ama çok teşekkür ediyoruz.

Bazı kuşlar, BTS üyelerinin bu kartpostallarının albüm kutusu içinde yer alacağı yönünde cıvıldıyorlar. Ne kadar harika olur değil mi!!

Peki bu el yazısıyla ARMY’ye mektup yazma fikri sizce hangi BTS üyesine ait?

Cevap: SUGA!

Suga, aşağıdaki videoda, geçenlerde okumak için, kendisine hediye olarak gelen bir kitabı eline aldığında içinden not gibi bir şeyin düştüğünü anlatıyor diğer BTS üyelerine. Bir hayranından gelen el yazısıyla yazılmış 5-6 satırlık bir not. Suga’nın tamamıyla aklından çıkıp gitmiş bir not. Ama Suga’yı çok etkiliyor ve el yazısıyla ARMY’ye mektup yazma fikrinin tohumları atılıyor.

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık