Jennie yeni otomobil mi aldı?

jennie-foto-23

Jennie bugün bir otomobilin içinde otururken elinde fotokart gösterdiği fotoğraflar paylaştı.

 

Jennie hem fotokarttaki hem de üstteki fotodaki stiliyle çok hoş görünüyor, önce onun hakkını verelim:

Gelelim esas konumuza… Jennie’nin oturduğu koltuktan hareketle yeni bir otomobil mi aldı sorusu sorulmaya başlandı. Kırmızı deri koltukların modeli Porsche 911 Turbo S modeliyle örtüşmekte:

Bu araç Porsche’un en hızlı ve en pahalı aracı. Türkiye güncel fiyatı, yüksek vergilerin de desteğiyle tam 9,2 milyon TL. Heyt be!

Jennie’nin paylaştığı diğer fotoya bakınca ise sanki onun sürücü koltuğunda değil de ön yolcu koltuğunda oturduğunu görüyor gibiyiz…

Bu durumda acaba bir arkadaşının arabası mıdır bu? Kırmızı koltuklar genelde bayan sürücülerin tercihi ve bilin bakalım bilindik kimde var kırmızı Porsche? Suzy’nin benzer bir arabası var ama konunun uzmanları koltukların farklılık gösterdiğini ifade etmiş.

Bu durumda acaba bir başka BLACKPINK üyesinin arabası olabilir mi? Kim bilir…

Bu arada Jennie’nin görüntülendiği üçüncü Porsche araç oldu bu. Daha önce SUV modeli Cayenne ve dört kapılı spor model Panemera’da görüntülenmişti Jennie:

Bitirirken gelin Jennie’nin 10 Ekim 2020’deki Vlive sırasında sorulan yeni araba alacak mısın sorusuna verdiği ilginç cevapla veda edelim (Türkçe altyazılı):

Evet arkadaşlar… Sonuç olarak tam olarak bilemiyoruz bu araç kendisinin mi değil mi… Ama Jennie’ye yakışır ve yaraşır, orası kesin!

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık