1. Anasayfa
  2. Güncel

aespa’dan eğlenceli Vlive (210719)

aespa’dan eğlenceli Vlive (210719)
0

aespa bugün (19 Temmuz 2021) çok eğlenceli bir Vlive videosuna imza attı. SM Super Idol League etkinliğine katılan Grup üyeleri yan yana sıralanmış, birlikte video oyunları oynamaya hazırdılar. Amatör oyuncu oldukları her yanlarından belli olsa da o kadar hevesli oynuyorlardı ki acemilikleri hiç göze batmadı.

Özellikle Giselle’in heyecanlanınca çıkardığı sesler çok sempatikti. Bu seslere kendi de inanamadı:

https://youtu.be/LARY2sJv84U

Bilgisayar oyuncularına özgü koltuklarda yerlerini alan aespa üyeleri telefon ve tabletlerden oyunlarını oynarken, izleyicileri de onları dikkatle izleyip, yer yer uyarılarda bulundu. Hatta, kızlara, kambur oturmayın, oyun oynarken boynunuzu çok öne eğmeyin şeklinde uyarılar bile geldi!

Winter, çocukken asker olma hayelleri kurduğu bir dönem olduğunu ancak PUGB oyununu oynadıktan sonra bunun ona göre bir meslek olmadığını net olarak gördüğünü vurgulama gereği hissetti.

Grup üyeleri birlikte taktik geliştirmeye de çalıştılar. Dördü birlikte bir eve konuşlandılar ama malesef hepsi birden öldürüldü!

Bu arada ilginç enstantaneler de yaşanmadı değil! Bi ara Ningning’in sandalyesinden garip bir ses geliyor. Bu anda Winter Ningning’in gaz çıkardığını zannetmiş… Sonrasında ise Giselle Winter’ın gaz çıkardığını zannetmiş (ava giderken avlanmak!). Tabi böyle bir şey yok, biz de kızların endişe dolu ama çok şirin bakış ve tavırlarını izleme fırsatı bulmuş olduk:

https://youtu.be/d1JMd25TGKo

aespa bu piyasaya çok yeni girmiş bir grup olmalarına rağmen çok emin adımlarla ilerlemekte. Düzenli olarak Vlive tarzı videolar çekerek işin eğlence ve sempati kısmına da yatırım yapıyorlar. Bunların meyvelerini zamannı gelince de çok güzel toplayacaklar diye düşünüyorum.

  • 0
    like
    Beğendim
  • 0
    applause
    Alkış
  • 0
    funny
    Komik
  • 0
    considerate
    Düşünceli
  • 0
    sad
    Üzgün
  • 0
    love
    Aşk
  • 0
    angry
    Kızgın

2 yıldır haber editörü olarak çalışmakta olup, son 1 Yıldır korebu.com bünyesinde aktif olarak editörlük yapmaktadır.

Yazarın Profili

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir