1. Anasayfa
  2. K-POP (tr)

2020’de Dağılması Muhtemel 5 K-Pop Grubu 😱

2020’de Dağılması Muhtemel 5 K-Pop Grubu 😱
9

Bu yıl (2020) 5 K-Pop grubu dağılabilir. Hoşçakal demek için hazır değiliz!

2009 yılında, Kore hükümeti tüm K-Pop idol sözleşmelerini en fazla 7 yıl ile sınırlayan yeni bir yasa oluşturdu. Bu, 2014’te çıkış yapan her grubun yakında şirketleri ile sözleşme yenileme görüşmelerine başlayacağı anlamına geliyor. Eğer idollerin çoğu sözleşmelerini yenilememeyi seçerse, bu 5 grubun sonu yaklaşıyor anlamına gelebilir. Sizce bu gruplardan herhangi birisi dağılabilir mi?

1. Red Velvet

Red Velvet Ağustos 2014’te çıkış yaptı, yani en yakın Ağustos 2021’de dağılabilirler.

Red Velvet

Bazı hayranları, Red Velvet üyelerinin iyi solo promosyonların olmaması nedeniyle sözleşmeleri bittiğinde şirketlerinden ayrılabileceklerine inanıyorlar. Ancak ReVeluvs‘in kabul ettiği bir şey var – bu kızların yakın bir bağı var ve dağılma olasılığı düşük.

Red Velvet

Teknik olarak, SM Entertainment‘ın grup dağıttığı nadir görülür. Ancak üyeler şirketten ayrıldıktan sonra, geri dönüşleri oldukça zor olacaktır. Ne yazık ki, “Girls Generation“, Tiffany, Sooyoung ve Seohyun şirketten ayrıldığından beri OT8 geri dönüşünü gerçekleştiremedi.

Red Velvet

Yeri, “Ice Cream Cake” in piyasaya sürüldüğü 2015 yılına kadar gruba katılmadığından, sözleşmesi muhtemelen 2022’ye kadar sona ermeyecek.

Red Velvet Yeri

2. GOT7

GOT7 Ocak 2014’te çıkış yaptığından, sözleşmesi Ocak 2021 civarlarında bitebilir.

GOT7, çoğu grubun yedinci yılda veya daha önce dağıtılacağını iddia eden “7 yıllık uğursuzluk” hakkında açıkça konuştu.

GOT7 K-Pop

Geçen yılki “Spinning Top” geri dönüşünden önceki bir röportajda GOT7, uğursuzluktan endişe etmediklerini açıkladı. JB, tüm üyelerin yanlarında ekip arkadaşları olmadan yalnız ilerlemesinin zor olacağını söyledi.

Yedi üyenin hepsi de aynı görüşü paylaşıyor. Yedi üye olarak devam etmeyi planlıyoruz.

GOT7’den JB

GOT7 JB

Jinyoung, zamanın artık değiştiğini ve 7 yıllık uğursuzluğun mevcut olmadığını söyledi. Birlikte 7 yıldan fazla süredir çalışan yakın sunbaenim’lerimiz var, bu yüzden 7 yıl sonra ayrı yollara gidecek miyiz?” diye hiç düşünmemiştik.

3. MAMAMOO

MAMAMOO, resmi çıkışlarını Haziran 2014’te yaptı, yani Haziran 2021 grubun birlikte geçireceği son ay olabilir.

Mamamoo K-Pop Girl Group

Dört MAMAMOO üyesi de kendi solo kariyerine başladı. Üyelerin bazıları diğer sanatçılarla düzinelerce solo şarkı ve ortak çalışma yayınladılar.

Mamamoo Seulgi yakın arkadaşı Moonbyl Selfish

Geçen yıl Hwasa, Gaon listesinde 1 numaraya yükselen “Twit” adlı parçasıyla ortalığı salladı.

Bu, dağılma veya birlikte kalma olasılıklarından hangisinin daha yüksek olduğu anlamına geliyor? Bazı K-Pop hayranları, üyelerin kendi müziklerine odaklanmak için RBW‘den ayrılabileceğini düşünüyor. Diğerleri, üyelerin grup olarak da başarılıyken solo albümlerinde de başarı sağlamasından ötürü, gruplarını veya şirketlerini gelecekte bırakmak için hiçbir nedenleri olmadığına inanıyorlar.

Mamamoo K-Pop Girl Group

4. WINNER

WINNER, 2013 yılında YG Entertainment tarafından kuruldu, ancak çıkışlarında birkaç gecikme yaşanmıştı. Nihayet ilk albümlerini ve single’larını Ağustos 2014’te piyasaya sürdüler. Hayranları sözleşmelerinin Ağustos 2021’de sona ereceğine inanıyorlar.

Winner (K-Pop)

Birçok WINNER hayranı, grubun ilk çıkışlarından itibaren yıllarca gruba adaletsiz davranıldığını kabul ediyor. Taehyun, 2016 yılında gruptan ayrılmış ve YG Entertainment‘da mutsuz olduğunu açıklamıştı.

Winner Taehyun unhappy

Diğer üyelerin de aynı fikirde olduğu anlaşılıyor. 2016 yılında, WINNER ilk geri dönüşünü 1,5 yıllık endişe verici bir aradan sonra yapmıştı. Sonunda “Yoo Huiyeol’s Sketchbook“nu tanıtırken, WINNER’dan Seunghoon, YG Entertainment seçmelerinden kaçınmaları için idol adaylarını uyarmıştı.

Wnner Seunghoon

Üyeler hala şirketlerinden memnun değilse, gelecek yıl dağılma olasılıkları yüksek.

5. Lovelyz

Kasım 2014’te çıkış yapan Lovelyz, sözleşmelerini yeniden müzakere edecek ve Kasım 2021’de kalıp kalmayacağına karar verecek.

Lovelyz K-Pop Girl Group

İlk çıkışlarından bu yana, Lovelyz bir grup olarak birlikte iyi bir performans sürdürdü ve üyeler birlikte tüm Asya’yı gezdi.

Lovelyz SBS Award

Ekim 2019’da Lovelyz’den Kei, ilk solo parçası “I Go” yu içeren altı parçalı bir EP yayınladı.

Lovelyz Kei

Bununla birlikte, bazı hayranları, bazı üyelerin son birkaç yıldır kötü muamele nedeniyle gelecekte Woollim Entertainment‘dan ayrılabileceğini düşünüyor.

Lovelyz K-Pop Girl Group

Bir veya iki üyenin dağılmaya neden olmadan gruptan ayrılması mümkün olsa da, birkaç üye sözleşmelerini yenilememeye karar verirse Lovelyz için sürdürülebilirlik zor olacaktır.

  • 16
    like
    Beğendim
  • 0
    applause
    Alkış
  • 7
    funny
    Komik
  • 1
    considerate
    Düşünceli
  • 45
    sad
    Üzgün
  • 3
    love
    Aşk
  • 5
    angry
    Kızgın

7 yıldır çeşitli haber sitelerinin yöneticilik ve editörlüğünü yapmış olup, son 1,5 Yıldır korebu.com bünyesinde aktif olarak yöneticilik yapmaktadır.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (9)

  1. 3 sene önce

    winner dağılmasın ne oluuuurrrr

  2. Yaa BlackPink Dağılmaz İnşallah 2023’de Dağılcağı söyleniyor

  3. 3 sene önce

    GOT7 ayrılmasını ne olur.

  4. 3 sene önce
  5. Bu insanı çok üzüyor

  6. Neden

    • Blackpink yok mu ve hani 2020 deydi, hep 2021 ı anlattın mal

      • 4 sene önce

        Blackpink 2023 yılında dağılacak büyük ihtimalle ama yeniden sözleşme imzalama gibi hakları var mesela BTS, BLACKPİNK, TWİCE, EXO gibi grupların yeniden sözleşme imzalayıp yeniden o grupla devam edebilir

        • 4 sene önce

          Evet genellikle sözleşme imzalıyorlar ama bpyi öyle bişey yapmayacakmış kendi dağıtacak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir