Weekly 4. Mini Albümüyle Geri Dönüyor!

weekly first birthday

Weekly‘nin bağlı çalıştığı PlayM Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre Weekly dördüncü mini albümü “Play Game: Holiday” ile 4 Ağustos’ta geri dönüyor. Weekly en son üçüncü mini albümüyle bundan yaklaşık 5 ay önce yani Mart 2021’de “We Play” albümüyle hayranlarıyla buluşmuştu.

Weekly’nin geri dönüş açıklamasından sonra PlayM Entertainment Twitter hesabından Weekly’nin geri dönüşüyle ilgili yaz konseptli fotoğrafını paylaştı.

Albümün adının “Holiday” yani “Tatil” olması postere piknik, rengarenk örtüler, şezlong, havlu ve çimlere serpilme olarak yansıtılmış. Weekly üyelerinin yeni konseptteki imajlarını merak ediyoruz. Weekly’nin promosyon takvimi Kore saatine göre 17 Temmuz’da yayınlandı. “Holiday Party Plan” yani “Tatil Partisi Planı” adlı promosyon takvimine göre 21 Temmuz 2021’de konsept fotoğrafların yayınlanmasıyla 4. albüm promosyonları başlayacak. Müzik videosu yayınlanmasına bir saat kala geri sayım canlı yayını başlayacak ve Play Game: Holiday müzik videosu 4 Ağustos’ta yayınlanacak. Yaz konseptine bürünecek olan Weekly üyelerini görmek için sabırsızlanıyoruz!

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık