Weeekly, After School ile 50 milyon izlenmeyi devirdi

weekly

Pastel renkler ve enerjik pozitif şarkılar ile meyveli sakız tadında bir grup Weeekly… Ben genelde karanlık, kasvetli parçalar dinleyen biri olarak arada bir bu tür enerjik parçalar yapan; renkli klipleri, gülümseyen yüzleriyle baharı getiren gruplara kaçamak yapmayı çok severim.

After School da tam bu şekil rengarenk, pozitif bir şarkı. İsminden tevellüt (“okul çıkışı / sonrası”) zaten bir rahatlık hissi veriyor. Gerçi, dünya tersine döndü okula gidebilsek diye özler de olduk… Ancak normal şartlar altında tadından yenmelik bir saat aralığıdır bu…

Grup üyeleri de “Şimdi öyle özgür hissediyorum ki” diyerek bizi iyice havaya sokuyorlar!

Biraz takılmaca, yerine göre kesişmece (belki romance? ; her şey kısmet…), hiç olmadı hocaları veya sınıftaki şirretleri çekiştirmece…

“We Play” adlı albümdeki eğlenceli ve müzikal kalitesi de hiç fena olmayan bu parça 17 Mart 2021’de yayınlanmıştı ve bir buçuk ayda 50 milyon Youtube izlemeyi aştı. Hiç fena değil!

Mayıs 2021 itibariyle Kore’de en prestijli kız grubu sıralamasında 16. sırada yer alan grubun üyeleri de pek şeker perk sempatik (güzeller de!). Onları yakından tanımak isterseniz yazımız burada: Weekly üyeleri kimdir?

İşte o güzel  parçanın Müzik Videosu:

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık