TWICE Üyeleri Bir Gün Boyunca Neler Yer?

twice questions

TWICE üyeleri WIRED ile yaptıkları röportaj kapsamında internette kendileri hakkında en çok merak edilen sorulara cevap verdi. Sorulardan biri “TWICE bir gün boyunca ne yer?” idi. Bilirsiniz K-Pop idolleri çok sıkı diyet yapmaları ve ince fizikleriyle bilinir. TWICE üyelerinin de farklı olmadığını düşünüyorduk ki TWICE kızları bizi biraz şaşırttı.

Röportajda önce Tzuyu konuştu: “Dışarıdan yemek söylüyoruz” dedi. Momo, Tzuyu’yu destekleyerek “Evet, birlikte paylaştığımız çeşitli yiyecekler sipariş ediyoruz.” dedi. Jeongyeon‘dan parlak bir fikir geldi: “Hadi bir gün boyunca neler yediğimizi paylaşalım” Hangi gün olduğu konusunda hemfikir oldular. Röportaj erken saatlerde yapıldığından bugün pek de bir şeyler yememişler. Dün ne yediklerini saymaya başladılar. Momo: “Dün, pirinç keki yedim. Pirinç kekleri ve japchae (Kore tavada kızartılmış cam erişte) ve tavada kızartılmış patates. Bunun gibi şeyler.”

Nayeon yoğun iş tempoları olduğunda çok fazla kahve tükettiklerini söyledi: “Ve planlarımız olduğunda, her zaman kahve içeriz”. Chaeyoung parmağını kaldırarak Americano içmeyi çok sevdiğini söyledi. Chaeyoung heyecanla elini kaldırdı ve tutkuyla kahveyi ne kadar sevdiklerini paylaştı: “Yemek yemesek bile, her zaman kahve içeriz”

Kızların konuşmalarını oldukça kibar ve görünüşlerini çok güzel bulduk. Sizce?

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık