Son İki Kartpostal Suga ve J-Hope’dan Bize Ulaştı! Bir de KAREKOD Sürprizi Var!

IMG_0511

BTS üyelerinden ARMY‘ye gelen kartpostalların son ikisi de bizlere ulaştı. Suga ve J-Hope bizlere el yazılarıyla neler yazdı?

Suga ile başlayalım:

Suga: Son dönemde gitar çalmaya merak saldım. Gitarımı çalarken tüm endişelerim yok olup gidiyor! Sevgili ARMY, BTS sizin için ne anlama geliyor?”

Şimdi de J-Hope bizlere ne yazmış ona bakalım:

J-Hope: “Bu noktaya kadar sizin sayesinden gelebilirdik ancak! Her zaman yanımızda olduğunuz müteşekkiriz. Ve, sizi çok fazla özledik!! Sevgili ARMY, sizi en çok rahatlatan kelimeler neler?

Kartpostallardan sonra yeni bir sürpriz bizi bekliyormuş, onu da bugün öğrendik. Bina duvarlarında bugünden itibaren BE reklam afişleri boy göstermeye başladı. Afişlerde kare-kod işaretleri de bulunmakta ve bar-kod okuyucusuna okutulduğunda bir mesajla karşılaşıyorsunuz.

Aşağıdaki reklamdaki bar-kod bizleri Suga’nın mesajına ulaştırıyor:

Suga‘nın mesajı şöyle: “Ben Suga! Öncelikle seni görmek istiyorum. Zaten bildiğini biliyorum ama hepimiz iyi gidiyoruz. Yakında çıkacak olan yeni albümü size göstermek için sabırsızlanıyoruz”.

Şimdi de J-Hope‘un bar-kodunun yer aldığı afişe bakalım. İşte o afiş:

J-Hope‘un mesajı: “(Ben) Herkesin umudu, J-Hope! Her gün mutlu olacağımız bir şey olmasa bile gülmeye devam edelim! İyi şeyler gelecek, bunu okuduğunuz gerçeği […]”

BTS bizi her gün yeni bir sürprize alıştırıyor. Artık hep isteyeceğiz!

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık