SBS Running Man Oyuncusu “Jeon So Min” BLINK’leri Çıldırttı!

FRunning-Man-Blackpink-So-Min-08

BLACKPINK üyeleri SBS Kanalının “Running Man” programının son bölümünün konuklarıydı. Eğlenceli geçen programda, Running Man’in kadrolu oyuncusu Jeon So Min hareketleriyle BLINK‘leri çıldırttı.

İlk tepki çeken hareketi, BLACKPINK üyeleri Love Sick Girls performansını sergilerken ortalarına geçip beşinci üye gibi dans etmesi oldu. Parça bittikten sonra da tek başına dans etmeye devam etti.

BLINK’ler, “senin ne haddine” şeklinde özetlenebilecek yorumlar yaptılar. Programın diğer kadrolu oyuncuları da So Min‘e ciddi tepki gösterdi bu hareketi için.

Ardından, yarışma bölümünde şakadan da olsa Jisoo‘ya tekme atmasıydı.

Son olarak, Jennie‘nin sakatlanmış olan bacağına basmasıydı. Ben o anı göremedim açıkçası. Bilemiyorum. Ama Jennie bacağından biraz ciddi şekilde sakatlandı yarışmada. Geçmiş olsun diyelim kendisine.

Bu görüntüleri izleyen bazı BLINK‘ler olup bitene çok sinirlenerek oldukça sert yorumlar yazdılar Jeon So Min hakkında.

Bu Jeon So Min’in ilk kez tepki aldığı program değil. Genel olarak kendisinden pek haz etmeyen bir kitle var denebilir. Hatta Mart ayında programa ara vermek zorunda kalmıştı yine benzer tepkiler sonucu.

Başka bir kesimse tepkilerin abartılı olduğunu ifade ettiler: “Sonuçta fiziksel aktiviteye dayalı bir yarışma programı, So Min de kendine güvenli biri. Bu kadar üstüne gitmeye gerek yok”.

Bu arada Rose ve Lisa, So Min‘in gazabına belki Jisoo ve Jennie kadar uğramadılar ama yarışma Lisa ve Rose için de hiç kolay geçmedi. So Min onları da sert şekilde iktirip kaktırmış, hatta Lisa’nın elini çizmiş. Yarışmanın zor yapısı da BLACKPINK üyelerini hayli yıpratmış. Rose ve Lisa‘nın alttaki “nasıl başladılar” – “nasıl bitirdiler” fotoğrafları sanırım yeterince açıklayıcı…

Programın başındaki dans bölümü ve Jeon So Min’in sızma hareketi:

Yarışma anlarında görüntüler:

Önerilen Yazı
Jisoo’yu Çoşturan BLACKPINK “The Album” CD kutusu fotoğraflarının tümü burada!
Önerilen Yazı
BLACKPINK NETFLIX “Light Up the Sky” Belgeselinin Basın Konferansında Neler Konuşuldu?
Önerilen Yazı
BLACKPINK Üyelerinin Sonbahar ADIDAS Tarzları

 

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık