K-Pop Hayranlarının En Yakışıklı ve Sevimli Bulduğu 10 Erkek İdol

K-Pop Hayranlarının En Yakışıklı ve Sevimli Bulduğu 10 Erkek İdol

K-POP dünyasında her zaman çok yakışıklı, sevimli, havalı ve tatlı idoller karşımıza çıkar. Genelde grup halinde çıkış yaptıkları için fanları biaslarını kendine göre yakışıklı tatlı, samimi, içten, havalı bulduğu bir üyeyi seçer. Bu yazıda da fanları tarafından en yakışıklı ve samimi bulunan 10 erkek K-POP yıldızını seçtik. Merak ettiyseniz hemen okumaya başlayabilirsiniz…

 

Hayranlarının En Yakışıklı ve Sevimli Bulduğu 10 Erkek K-POP İdolü

 

Jungkook (BTS)

BTS’in gözde üyelerinden biri olan Jungkook, fanlarını tatlılığı ve yakışıklılığı ile etkiliyor. Dans performansları ile birlikte kendine ayrı bir çekicilik katan BTS üyesi herkes tarafından oldukça seviliyor.

 

Taemin (SHINee)

SHINee grubunda yer alan K-POP idolü havalılığı ve samimiliği ile bütün hayranlarının kalbini çalıyor. Büyük bir hayran kitlesi olan yıldız SHINee grubunda da biaslar sıralamasında ilklerde gözüküyor.

 

Kai (EXO)

EXO grubunda yer alan ünlü yıldız, biaslar sıralamasında önlerde gözüküyor. Yakışıklılığı ile EXO-L’leri etkileyen Kai, en yakışıklı 10 idol sıralamasında yer alabilecek kadar iyi.

 

BM (K.A.R.D)

K.A.R.D grubunun bir üyesi olan K-POP idolü, fanları tarafından oldukça seviliyor. Yakışıklı bir görünümü olan K-POP idolü grupta ön bir görsel olarak öne çıkıyor.

 

Mingyu (Seventeen)

SEVENTEEN grubunun bir üyesi olan idol, oldukça çekici bir görünüme sahip. Ayrıca tatlı görünümü ile de bütün hayranlarını etkilemekte.

 

Jinyoung (GOT7)

GOT7’nın oldukça sevilen bir üyesi olan Jinyoung, hayranlarını hem içtenliği hemde tatlılığı ile etkiliyor. Hayranları tarafından oldukça sevilen üye, GOT7 grubunda da oldukça iyi bir yerde.

 

Baekhyun (EXO)

EXO grubunda yer alan ünlü K-POP yıldızı, yakışıklılığı ile onu ilk defa görenleri bile oldukça etkiliyor. Kendi grubunda da oldukça popüler biri.

 

Bobby (İKON)

İKON grubunda yer alan Bobby, hayranları tarafından oldukça sevilmekte. Yakışıklı K-POP idolü herkesi cazibesi ile etkisi altına alıyor.

 

Hyunjin (Stray Kids)

Stray Kids grubunda yer alan K-POP idolünün iyi bir hayran kitlesi var. Her zaman yakışıklılığını korumayı başaran biri.

 

Soobin (TXT)

TXT grubunun bir üyesi olan Soobin, tatlılığını her zaman gözler önüne seriyor. Yakışıklılığı ile grubunda tanınmış olan Soobin, bütün hayranlarını etkilemeyi başarıyor.

 

Sizin en sevdiğiniz kişi hangisi? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık