Jungkook’un Arabasını Merak Ediyor Musunuz?

jungkook-car-3

BTS Jungkook‘un arabasını merak ediyor musunuz? Jungkook‘u kişisel otomobili ile görme fırsatı bulmak normalde mümkün değil. Ancak geçen sene otomobiliyle yaptığı kaza sonrasında, Kore emniyet kayıtlarından otomobilinin markasını öğrenme fırsatımız olmuştu.

Önce üzücü kazayı hatırlayalım. 2 Kasım 2019‘da Jungkook, Seul‘un Yongsan ilçesinin (havalı) Hannam muhitinde bir ticari taksi ile çarpışarak kazaya karışmıştı. Hem Jungkook hem de taksi sürücüsü hafif yaralanmış (çizik-buruk) ve ayakta tedavi edilmişlerdi. Ardından Jungkook, Yongsan Emniyet Merkezinde misafir edilmiş, kazaya sebebiyet veren bir trafik ihlali yaptığını kabul etmiş ve çok üzgün olduğunu ifade etmişti. Taksi sürücüsünün zararını telafi etmeyi öneren Jungkook, taksi sürücüsüyle karşılıklı anlaşmış ve bu şekilde dosya kapanmıştı. Kazanın tam olarak nasıl olduğuna ilişkin detaylar da açıklanmamıştı.

Şimdi konumuza dönersek, bu üzücü kaza sayesinde Jungkook’un otomobilinin marka ve modelini öğrenmiştik. Jungkook gerçekten çok tarz bir spor otomobil seçmiş.

Jungkook‘un aracı siyah renk bir MERCEDES AMG GT 63 S ve fiyatı tam 161.000 $. 

Spor otomobil olmasına rağmen dört kapılı bir model seçmiş Jungkook, demek ki arkadaşlarının ve sevdiklerinin rahatça inip binmesi istemiş aracına.

Aracın dışı gibi içi de çok havalı. Yakışır aslanıma!

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık