Jungkook havuzda antreman yaparken…

Jungkook-havuzda-3

Pazar gününe özel zamanda yolculuklarımızdan yine efsanelerden birini hatırlamaya ne dersiniz. 2019’un mayıs ayına gidiyoruz arkadaşlar, hazır mısınız? Aşağıdaki videoda BTS’in bitirim şekeri Jungkook’u havuz başında görüyoruz – üstünde sadece deniz şortu var! Önce seyredelim sonra kritik edelim ne dersiniz?

https://youtu.be/pbW3pOatHJA

Ekranda önce çok sayıda led avizenin süslediği yüksek tavanlı, güzel duvarlı ama dandik zeminleri olan bir havuz görmekteyiz. Ardından, Jungkook havuzun kenarına yaklaşıyor ve atlamaya hazırlanıyor. O atlamak üzere belden büküldüğünde gözümüze çarpan o ki havuzun kısa kenarının solundaki yazıda “No Diving (Atlamak Yasak)” yazdığını görüyoruz. Jungkook pek takmıyor gibi :) Asi bıdık, cumburlop atlıyor!

Dipten biraz süzüldükten sonra, dengeli ve iyi bir tempoda serbest stil yüzerek karşı kenara yaklaşıyor ve dönüş taklasını atıyor. Takla atarken havalı gözüküyor, sudan çıkış ve girişi de  güçlü. Vay be dedirtiyor. Ama taklayı olması gerektiği gibi atamıyor ve suda dikeliyor. “Oh Hayır!” diye sitem ediyor!

Takla atamadıysan eğer, büyük ihtimal burnuna da su kaçmıştır, yakar gözü beyni… Sanırım biraz da bu durumdan mustarip, hayıflanıyor. Sonra havuzun dışına kendini atıp, yine havuz başına doğru ilerlemeye başlıyor. “Üff zor be ya” diye de hayıflanmaya devam ediyor. İşte tam bu çıkış ve yürüyüş anlarında sırt kaslarını ve üçgen fiziğini görme şansımız oluyor!

Geçen gün de olay olan sırt kasları burada da dikkat çekiyor!

Böylelikle, sanatın ve sporun her dalında iddialı Jungkook’umuzu bir başka ciddi antremanda daha görmüş oluyoruz. Hayatı dolu dolu yaşamanın görsel hali Jungkook. Her zaman ilham verici bir persona gerçekten!

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık