HYBE’nin Yeni Kız Grubu BLACKPINK’le Karşılaştırıldı

blackpink

HYBE’nin Source Music ile işbirliğiyle yeni bir K-Pop kız grubu oluşturacağı açıklanmıştı. HYBE’nin eski CEO’su Bang Si Hyuk (BTS’in patronu) ve Min Hee Jin (f(x), Red Velvet gibi kız gruplarını oluşturan kişi) yeni bir kız grubu üzerinde çalışıyordu.

Kore medyası yayını Asian Economy’de yayınlanan bir yazı HYBE’nin yeni kız grubuyla ilgili dikkatleri üzerine çekti. Açıklamada şöyle yazıyordu: “Dördüncü çeyrekte bir kız grubunun lansmanına hazırlanıyoruz. Tam çıkış programı, üye sayısı ve müzik türü hala gizli.”

Makalede daha da dikkat çeken bir açıklama daha vardı. HYBE’nin yeni kız grubu üyeleri BLACKPINK üyeleriyle karşılaştırılıyordu. Açıklama aşağıdaki gibi:

“Üyelerin BLACKPINK ile karşılaştırılabilir görsellere ve becerilere sahip olması nedeniyle şirket içinde yüksek beklentilerimiz var.”

BLACKPINK üyeleri dünya çapında çok popüler olup büyük markalarla sıklıkla işbirliği yapıyor. HYBE’nin yeni kız grubunun BLACKPINK standartlarında olması hem mutluluk verici hem ürkütücü! Çünkü K-Pop büyük bir rekabete sahne olacak gibi!

Bekliyoruz…

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık