ENHYPEN Havaalanında İzdiham ve Korkuyu yaşadı. Başrolde Jungkook’un Sasaengi Vardı!

enhypen sasaeng

ENHYPEN üyeleri Heesung, Jay, Jake, Sunghoon, Sunoo, Jungwon ve Niki hem şöhretin tadıyla hem de bedeliyle erken tanıştılar.

ENHYPEN grubu Mnet’in I-LAND yarışmasının ardından kurulmasının üzerinden sayılı gün geçti henüz.

Grubun 18 Eylül tarihindeki ilk Twitter mesajının ardından 2020 yılında en hızlı 500 bin takipçiye ulaşan (yalnızca sekiz saat içinde) grup oldular. Grup üyelerinin ilk canlı stream’i de 1 milyonun üzerinde izleyici çekti. Beş dakikada 10 milyondan fazla kalp aldılar.

Önceki gün ENHYPEN üyeleri Seul’deki Gimpo havalimanında Jeju adasına yolculuk yapmak üzere gittiklerinde izdiham yaşadılar. Kalabalığın içinde ezilen ve şiddetli şekilde ittirilip kaktırılan grup üyelerinden Niki gruptan koparken Jake’in ağladığı iddia edildi. İşte olayın görüntüleri:

İzdihamın genç ve şöhrete alışkın olmayan bu genç çocuklar için çok korkutucu olmasının yanında bir de pandeminin ortasında olduğumuz gerçeği var. Ya virüs kapsalar. Olacak iş değil gerçekten!

Bu arada, önce BTS‘ten Jungkook‘un sasaengi olarak ünlenen, daha sonra da TXT‘den Yeonjun’u da çok yakın markaja alan sasaeng (beyaz elbiseli) şimdi de ENHYPEN‘i adım adım takip etmeye başlamış.

Big Hit Entertainment sanatçılarını kafayı ciddi taktığı belli bu arkadaşın. Fakat ENHYPEN daha bir haftalık bir grup; yani daha bebek, bu ne sabırsızlık.

Biliyorsunuz önceki gün Big Hit Entertainment gayet kibar bir dille sanatçılarının itibarlarına veya özel hayatlarına saygısızlık yapıldığında kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklarını ve dava açacaklarını ifade etmiş, bu hataları yapanların kendilerine bildirilmesini istemişti.

Bu markajcı arkadaşın da ismi belirlenmiş ve gerekli şikayet yapılmış. İşi gerçekten zor olacak gibi. Bang PD‘nin şakası yoktur!

Sasaeng ne demektir?

 

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık