En İyi Bacaklara Sahip BTS Üyesi Sizce Kim?

bts bacak

En iyi bacaklara sahip BTS üyesini merak ediyor musunuz? Yazımızın sonundaki anketi doldurarak kendi tercihinizi belirtebilirsiniz. BTS üyelerinin hepsi fit fizikleriyle dikkat çekiyor özellikle de yüksek performanslı danslarda en çok yükü çeken bacak kasları ister istemez şeklen de göze hitap ediyor.

Gelin şimdi çok iyilerin en iyisini belirlemeye; yiğitler çıksın meydane, hepsi birbirinden merdane!

RM

Hayde bre RM pehlivan, onlar nasıl bacak kaslarıdır öyle. Quadcipes diye yazılır, RM diye okunur! Grubun lideri olarak altı kişinin yükünü taşımak kolay değil tabi.

Jungkook

“Akılda kalır, tipim havalı
Bacaklarım hem şekil hem de kaslı”

diyor adeta Jungkook bize. Pantalon ya da şort farketmiyor hepsi çok yakışıyor yakışıklımıza. Şortlu fotoğrafta ise, adeta içine Roberto Carlos kaçmış gibi!

Jimin

Bacak, kas gibi kelimeler geçince otomatikman aklımıza gelen isim Jimin değil midir? Aşağıdaki fotoğraflara bakınca bunun ne kadar yerinde olduğunu görüyoruz. İşveli hallerine, konuşurkenki o doyumsuz zarafetine aldanmayın dostlar; üstü çiçek buketi, altı tank paleti, seni gidi Jimini seni!

Taehyung (V)

V genelde bol pantolanlar giymeyi seviyor, o yüzden Jungkook ve Jimin gibi dar deri pantolanlarla falan kendisini pek görmüyoruz (viral olan TV karşısındaki şortlu fotoğrafını saymazsak tabi). Amma ve lakin, bilenler bilir, V’nin bacakları uzundur. Aşağıdaki fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla gayet de kaslılar. V böyledir, ummadığın yerden vurur, yere indirir!

J-Hope

Rakipler iddialı ama J-Hope da sol kulvardan kopup geliyor arkadaşlar. Grubun baş dansçısı sonuçta; fotoğraflar bas bas bağırıyor: Mekanın sahibi geldi; bebeleri pistten alalım alalım!!

Jin

Grubun fizikli üyelerinden Jin’in bacakları da gayet kaslı, uzun ve düzgün. Gözler tabi ister istemez geniş omuzlara takılıyor, ama köprüyü taşıyan bacaklar da sağlam, sıkıntı yok arkadaşlar.

Suga

Suga açıkçası fiziğe çok önem vermiyor, rakipler de hep azı dişi gibi olunca görece zayıf kalıyor denebilir. Aslında genel fiziğiyle uyumlu, ortalamanın üzerinde bacaklara sahip. Kastan haz etmeyenler içinse zaten tek seçenek gibi. Kore’de biliyorsunuz açık ten takıntısı var, o yönden bakarsanız olaya işler değişiyor zira Suga bu kritere göre birinci durumda.

Evet BTS sevenler, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık