BTS Üyeleri Ne Kadar Kazanıyor?

BTS Üyeleri Ne Kadar Kazanıyor

BTS Üyeleri Ne Kadar kazanıyor? Bütün Dünya’nın merak ettiği ama tam bir bilgiye ulaşılamayan bu sorunun cevabını yazımızda sizin merakınızı gidermek için cevaplayacağız. Hadi o zaman vakit kaybetmeden aşağı inin :) bakalım ne kadar kazanıyorlar?  ;)

 

J-Hope 

J-Hope dance practicelerinde ve gösterilerde A.R.M.Y’lere müthiş bir dans gösteriyor, işte bu yüzden BTS grubundaki performansları ile en iyi profesyonel dansçı olmuştur. BTS grubunun en zengini olan J-Hope tam olarak 12 Milyon Dolar kazanıyor!

 

“J-Hope” 12 Milyon Dolar kazanıyor.

 

V

BTS grubunda ki vokal sesi ve hayranlarına verdiği pozlar ile bütün fanlarını hayran bırakan Kim Tae Hyung, tam olarak 8 Milyon Dolar kazanıyor!

 

“V” 8 Milyon Dolar kazanıyor.

 

Jimin

BTS grubunda yerini çok tatlı bir üye olarak bırakan Jimin, müthiş hareketleri ve performanslarından tam olarak 8 Milyon Dolar kazanıyor!

 

“Jimin” 8 Milyon Dolar kazanıyor.

 

Jungkook

Grubun en küçüğü olan Jungkook, genelde biaslar sıralamasında 1. ya da 2.’dir. Bu çok sevilen üye tam olarak 8 Milyon Dolar kazanıyor!

 

“Jungkook” 8 Milyon Dolar kazanıyor.

 

RM

Sahnede rap yapışına hayran kaldığımız, BTS grubunun en iyi rapçilerinden biri olan RM, tam olarak 8 Milyon Dolar kazanıyor!

 

“RM” 8 Milyon Dolar kazanıyor.

 

Jin

Vokal sesi ile bir harika olan, grubun en büyük üyesi Jin, tam olarak 8 Milyon Dolar kazanıyor!

 

“Jin” 8 Milyon Dolar kazanıyor.

 

Suga

BTS’in en çekik gözlü rapçisi olarak bilinen BTS grup üyelerine yaptığı komik haraketler ile herkesi güldüren Suga, tam olarak 8 Milyon Dolar kazanıyor!

 

“Suga” 8 Milyon Dolar kazanıyor.

 

Siz kazandıkları paralar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşündüklerinizi yorum olarak bekliyoruz… :)

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık