BTS, Megan Thee Stallion’la Gökdelenin Tepesinde Buluştu! BTS Ne Hediye Etti?

bts megan

BTS, “Butter” şarkısının remix versiyonunda Megan Thee Stallion’la çalışmıştı. Hatta J-Hope, Jimin ve Jungkook üçlüsü yani 3J Butter’in Megan versiyonunda inanılmaz bir dans koreografisi paylaşmıştı. BTS hazır New York’a gitmişken Megan Thee Stallion ile de görüştü. Hatta sanki BTS bütün görüşmelerini kaldıkları gökdelenin tepesinde gerçekleştiriyor gibi. BTS üyeleri Megan’ın buldok köpeği 4oe‘ye BT21’de RM’i temsil eden ‘Baby Koya’ peluş oyuncak hediye etti.

Megan Thee Stallion 25 milyon takipçili hesabından BTS’le görüştüğünde çektiği selfie’leri ve BTS’in köpeği 4oe’ye verdiği hediyenin fotoğraflarını paylaştı.

Megan’ın köpeği 4oe’yi Jimin ve Taehyung yakından sevdi. Jimin’in sevmediği köpek ve kedi yok zaten…BTS üyelerinin hayvan dostlarımızla araları hep iyi olmuştur.

Butter’ın remix’inde çok başarılı bir iş yaptıklarını düşünüyoruz. Bu nedenle ileride daha çok güzel işbirlikleri yapmalarını dileriz. BTS üyelerinin 4oe’ye hediye getirmeleri gerçekten ince bir düşünce… Bu durum Megan’ın da oldukça hoşuna gitmiş olmalı.

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık