BTS Jungkook’un Yüzü Ağustos Ayında Yeni Bir Şeylerin Habercisi Mi Yoksa?

jungkook stay gold

BTS Jungkook’un yüzünün form seviyesi fanlarda Ağustosta acaba geri dönüş mü olacak merakı uyandırdı.

BTS geçtiğimiz günlerde yeni Japonca albümleri için online bir şov programı düzenledi. Programda genelde formunu koruyan Jungkook’un daha da bir zayıflamış ve fit hale gelmiş olduğu fanların gözünden kaçmadı. Özellikle çene hattı daha da bir belirginleşmişti. Genelde geri dönüş zamanlarında idoller daha bir fit olmak için rejim ve spora önem verirler bilirsiniz. Bu yüzden de BTS hayranlarının bir kısmı ister istemez yeni bir şeylerin bekleyişine geçmiş durumdalar.

Fanları böyle düşündüren diğer bir şeyse “Semaraldo Blog”daki hareketlilikti. Her ne zaman bu blogda “…. tarihinde çiçekçi dükkanı açacağım” diye bir giriş olsa BTS geri dönüş yapmış (örneğin DNA, Idol).

Geri dönüş beklentisinin yanı sıra, şunu da belirtelim, Jungkook’un bu programda giydiği giysi anında yok satmış. Kot üzerine kot tarzı çok beğenilen Jungkook’un giydiği yok satan bu gömleğin fiyatı 1500 dolarmış.

Jungkook’un bir bestesinin de orijinal parça olarak yer aldığı BTS’nin Japonca albümü büyük bir beğeni ile karşılandı bildiğiniz üzere. Ağustos ayında bir bomba daha gelse tadından yenmez, şu sıkıntılı yılda bir nefes daha almış oluruz değil mi?

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık