BTS Jungkook’un Yeni Dövmesi Nasılmış?

jungkook guitar

BTS Jungkook‘un yeni dövmesini gördünüz mü?

Jungkook 2019 yazında ilk dövmesini yaptırmıştı. Jungkook durmuyor, her geçen gün kolundaki dövmeler artıyor. Dövmeler ellerinden başladı, kollarının tamamını kaplayacak kadar ilerledi. Jungkook dövmeleri hakkında herhangi bir açıklama yapmadığından hayranlar gömleğinin kolunu sıyırdığı kadarını veya ceketini düzeltirken omzundakileri görebilme fırsatı bulabiliyor.

14 Haziran 2020’de BANG BANG CON: THE LIVE Online Konseri çıkışı Jungkook gömleğinin kollarını sıyırmış şekilde fotoğraflanmıştı. İşte o sırada Jungkook‘un dövmelerini biraz göme şansı elde ettik. Dikkatimizi çeken göz benzeri bir figür olmuştu.

In the SOOP programının 2’nci bölümünde Jungkook sweat shirt’ünün kollarını iyice sıyırmış, çömelmiş iş yapıyor. Ancak, anlaşılan o ki In The Soop çekim ekibi Jungkook’un dövmeleri belli olmasın diye görüntüyü flu yapmış.

Biz ARMY‘nin gözünden kaçar mı Jungkook’un kolundaki göz? Evet, Jungkook dirseğine yakın bir bölgeye kırmızı bir göz dövmesi yaptırmış. Şimdilerde bu dövmenin ne anlama geldiğini merak ediyoruz.

Ne dersiniz Jungkook dövmelerini açıkladığı bir V live yapsa fena olmaz mı?

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık