BTS Jungkook’un Bilinmeyen Dövmesi Kameralara Yansıdı!

bts jungkook on manifesto

BTS Jungkook geçtiğimiz senenin yaz tatilinde hep hayalini kurduğu dövmelerini yaptırmaya başlamıştı. Hayranları tarafından keşfedilen toplamda 10 dövmesi bulunmakta. Birçoğu da ON müzik videosundaki görüntüler sayesinde keşfedilmişti. Bu sefer, ON Kinetic Manifesto Film çekimi arka plan kamera kayıtlarında şahin gözlü ARMY Jungkook’un bir dövmesini daha keşfetti.

Jungkook çekimler sırasında bir şeyler atıştırırken, sette çalışan bir görevli Jungkook’un atıştırmalıklarını yakın çekimle görüntülüyor. Tam o anda Jungkook’un dirseğindeki dövmeleri görme fırsatını yakalıyoruz!

Sağ kol dirseğinin iç kısmına 花樣年華 (Hwa yang yeon hwa) yazdırmış. Bu ifade “İnsanın hayatındaki en güzel ve en mutlu dönem” anlamına geliyor. BTS’in, Hwa yang yeon hwa‘nın baş harflerinden oluşan HYYH dönemi ise “The Most Beautiful Moment in Life Pt. 1” and “The Most Beautiful Moment in Life Pt. 2.” EP’lerinin yayınlandığı döneme karşılık geliyor. HYYH dönemi BTS’nin kariyerinde bir dönüm noktası olarak bilinir. “I Need U” ve “Run” HYYH döneminin  unutulmaz parçaları arasında yer almaktadır. HYYH döneminin müzik videoları da BTS Universe fikrine ilham kaynağı olmalarıyla önem taşımaktadır.

Müziği ve sanatıyla hem ruhen hem fiziksel olarak bütünleşmeyi seven, adeta onlarla nefes alabilen bir sanatçı olan Jungkook bu dövmesi ile o dönemi ölümsüzleştirmek istemiş olmalı.

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık