BTS Sınav İçin Öğrencilere Başarı Diledi (Jungkook bi konuşamadı gitti!)

bts-csat-cover

BTS üyeleri 3 Aralık 2020’de, yani yarın Kolej Skolastik Yetenek Sınavına  (2021 CSAT) girecek öğrenciler için başarı dileklerini ilettikleri kısa bir video paylaştı.

Videoda Jungkook konuşmaya çok hevesli gözüksede hep sözü abilerine bırakıyor ve sonunda da konuşamıyor. İlk konuşacak gibi olduğunda RM söze başlıyor ve Jungkook konuşmak üzere kaldırdığı elleriyle şükür hareketi yapıyor sonra da alkış hareketi yapıyor, durumu idare ediyor. İkinci denemesinde, Jin; üçüncü denemesinde J-Hope sözünü boğazına diziyor. Dördüncü denemede iki yumruğunu göğsüne kadar yükseltip tam bir şey söylecekken yine Namjoon abisi konuşmaya başlıyor ve Jungkook hiç bir şey söyleyemeden video bitiyor. Kuzum benim, kıyamam!

Benzer daha önceki bir videoda da Suga dersler sınavlar o kadar da önemli şeyler değil tarzında bir cümle kurmaya başlar başlamaz RM onu susturmuştu. Bu sefer anlaşılan tembihlemişler, rutin sınav tarihi bilgisini verdi sadece.

Sınav, okul, bir şeyler öğrenme dediğimizde beklediğimiz üzere RM havaya giriyor hemen. Bu sefer de çok motive çok heyecanlı. Çoşkunluğunu hissetmemek mümkün değil.

Videoda sınava gireceklere fazla gergin olmayın, uykunuzu alın, hayatınızdaki son sınav bu değil, çıkışta da bir güzel yemek ısmarlayın kendinize şeklinde tavsiyelerde bulunuyorlar. Sonunda da savaşmaya, mücadeleye devam şeklindeki BTS-ARMY ortak haykırışı gerçekleştiriliyor.

Bizler de sınavlara giren tüm öğrencilere başarılar diliyoruz. BTS üyelerinin motivasyon konuşması hepiniz için anlamlı olacaktır. Hadi neler demişler dinleyelim:

Aşağıda Türkçe Altyazılı olarak videoyu seyredebilirsiniz:

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık