aespa Cep Telefonlarına Yeniden Kavuştu!

giselle phone

Şu bilinen bir gerçektir ki K-Pop ajansları çaylak idollere başlangıçta çeşitli kısıtlamalar getirir. Mesela cep telefonlarına el koyar veya telefonlarını sıklıkla kullanmasını engeller. Bunun sebebi K-Pop idollerinin kamuya karşı negatif bir tepkiyle karşılaşacağı bir durum yaşamaması içindir. Aslında diğer taraftan çaylak idoller böylece kötü enerjili eleştirilerden de uzak kalmış olur.

Jung Oh’s Hope Song adlı radyo programının son bölümünde aespa son geri dönüş şarkısı “Next Level” promosyonlarından biri olarak programa davet edilmişti. Programın sunucusu Kim Shin Young, aespa üyelerine son 6 ayda kariyerlerinde değişen bir şey olup olmadığını sordu.

aespa yaklaşık 6 ay önce “Black Mamba” ile çıkış yapmıştı. Winter hayatında çok bir şey değişmediğini söylerken cep telefonunun bir süre yasakladığını belirtti. NingNing, çaylaklar olarak şirketten şimdilik pek bir şey beklemediklerini ve daha da çok çalışacaklarını açıkladı.

aespa kariyerinde ilerledikçe bağlı oldukları ajans SM Entertainment’ın onlara daha çok imkan tanıyacağına eminiz. Sonuçta bu kızlar ajansları için oldukça kıymetli…

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık